Betalen en betaalmogelijkheden

Bij NurseOClock BE kunt u uit meerdere gemakkelijke betalingsmogelijkheden kiezen.

 
iDEAL

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank, dan kunt u heel gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. Betalingen met iDEAL worden verwerkt door MultiSafePay.

Betalen via iDEAL is ook een van de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen.
(bestel en betaal met iDEAL voor 17.00u en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden)

   
MisterCash  
MisterCash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten. Betalingen met MisterCash worden verwerkt door MultiSafePay.

Betalen via MisterCash is ook een van de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen.
(bestel en betaal met MisterCash voor 17.00u en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden)

   
   
Vooruit betalen via uw bank of giro rekening

U kunt er ook voor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan NurseOClock BE. U dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het zichtbaar is ontvangen. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling is ontvangen ontvangt u een betaalbevestiging en factuur per e-mail.

Onze bankgegevens staan in de email die u ontvangt zodra de bestelling bevestigd is. Ook kunt u onze gegevens nalezen bij onze bedrijfsgegevens.
Zodra wij de betaling ontvangen hebben op onze bankrekening verzenden wij de bestelling.

   
   
Visa / MasterCard

U kunt er voor kiezen om met uw Visa danwel MasterCard te betalen.

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is besteld.

(bestel en betaal met Visa/MasterCard voor 17.00u en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden)
   
 
PayPal

Via PayPal kunt u gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van Paypal.

Is het veilig om via PayPal te betalen?
PayPal is een wereldwijd bedrijf dat betalingsverkeer regelt. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding. NurseO'Clock krijgt uw betalingsgegevens niet te zien of toegestuurd.
Wij krijgen enkel bericht dat uw betaling ontvangen is op onze rekening. Uw gegevens blijven dus geheim.
(bestel en betaal met PayPal voor 17.00u en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden)
 
Op factuur betalen (alleen zakelijk)

Zakelijke klanten en zorginstellingen kunnen bij orders vanaf €150,- gebruik maken van betalen op factuur. U kunt hiervoor kiezen in uw winkelwagen en dient dan uw KvK-nummer in te voeren. Deze betaalmethode is enkel geldig voor zakelijke klanten.

   
   
ING Home'pay

Via ING Home'pay kunt u gemakkelijk uw bestelling afrekenen met uw pinpas en speciale reader in uw vertrouwde internet-betaalomgeving. Betalen met ING Home'pay is eenvoudig en veilig. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het zichtbaar is ontvangen. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling is ontvangen ontvangt u een betaalbevestiging en factuur per e-mail.

   
   
KBC

KBC is een betaalmethode waarmee je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons kan afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Betalen met KBC is heel eenvoudig en verloopt snel.

(bestel en betaal met KBC voor 17.00u en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden)
   
   
Belfius

Met de betalingsmethode Belfius kun je gemakkelijk en veilig je online aankoop bij ons kan afrekenen. Je kan online inloggen en betalingen bevestigen en goedkeuren in je vertrouwde internet-betaalomgeving van je eigen bank. Betalen met Belfius is heel eenvoudig en verloopt snel.

(bestel en betaal met Belfius voor 17.00u en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden)