Graveerservice en Printservice

Geef uw nieuw horloge, stethoscoop, stuwband, jojo of ander product een extra persoonlijk tintje door het te laten graveren of bedrukken met een naam of initialen.

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van onze lasergraveerservice.

 

Graveerservice en Printservice

 

 

Techniek
NurseOClock BE maakt voor het graveren gebruik van een moderne fiber laser graveermachine. Met deze fiber laser graveermachine is het mogelijk om de door u gewenste tekst en/of symbolen haarscherp te graveren.
Het drukken doen wij met een machine die speciale inkt gebruikt die niet zal verkleuren en zeer goed hecht aan het oppervlak voor optimale kwaliteit.

 

Tekst
De graveerservice kan worden gebruikt bij producten met een metalen oppervlak (brochespeld bij horloges, borststuk bij stethoscopen, metalen pennen, penlights, etc.). Sommige horloges kunnen aan de achterkant gegraveerd worden, dit staat dan vermeld bij de betreffende horloge.
De printservice kan worden gebruikt op producten gemaakt van een ander materiaal dan metaal (plastic jojo, stuwbanden, etc.).

 

Logo en/of afbeelding
Bij een oplage van minimaal 50 stuks kunnen we ook uw logo of elk ander gewenste afbeelding laser graveren of drukken op de door u gewenste producten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Levertijd
Bij NurseOClock BE wordt uw product, mits besteld en betaald voor 15:00 uur, direct gegraveerd of bedrukt. Er is dus geen vertraging. Bestel de graveer/printservice bij uw product voor 15:00 uur en wij graveren/bedrukken uw bestelling nog dezelfde dag.

 

Werkwijze
Bij de te graveren/bedrukken producten kunt u direct de te graveren/bedrukken tekst invullen op de productpagina. De toeslag voor het graveren of bedrukken wordt dan automatisch bij de prijs opgeteld. Is het niet mogelijk om tekst in te vullen op de productpagina, dan kan het betreffende model niet gegraveerd of bedrukt worden. 

 

Graveerservice

Ook is het mogelijk om symbolen te gebruiken. Deze vindt u onder het tekstveld. Let op de juiste spelling!
 
 

Heeft u vragen betreffende de lasergraveerservice of printservice? Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u vinden bij de klantenservice of neem contact met ons op.

Let op: op gegraveerde of bedrukte artikelen zit geen retourrecht.