Dag van de verpleging 2020

Dinsdag 12 mei 2020 vieren we de Dag van de verpleging 2020. Op de geboortedag van Florence Nightingale wordt over de hele wereld stilgestaan bij de inzet en het bijzondere werk van zorgpersoneel. Zeker nu, in deze bijzondere tijd, waarin het uiterste verwacht wordt van zorgpersoneel, is het goed om je personeel, jezelf of je collega's eens in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. En dat kan natuurlijk het best met een leuk cadeautje!

Natuurlijk kun je kiezen voor een algemeen cadeautje, maar het is natuurlijk veel leuker om een cadeau te geven waar echt aandacht aan is besteed. Kies daarom voor een leuk verpleegkunde cadeau en laat het personaliseren met naam, initialen of een logo. Of het nou om IC-verpleegkundigen, ambulance medewerkers, kinderverpleegkundigen of GGZ verpleegkundig specialist gaat, dankzij ons grote assortiment hebben we altijd een passend, leuk en nuttig cadeau beschikbaar. Ook zijn veel producten naar wens aan te passen. Zo is het mogelijk om zelf een mokdesign te maken en op iedere mok een naam te zetten. Of kies bijvoorbeeld voor penlights met een bedrijfsnaam erop. Ook kunnen we een leuk set maken met verschillende handige, leuke producten en een mooie wenskaart en dit direct naar je personeel sturen. Alles is mogelijk. 

Omdat we een groot assortiment op voorraad hebben, kunnen we grote aantallen leveren zonder dat de bestelling vertraging oploopt. Onze graveer- en printservice is in-house waardoor ook dit niet voor vertraging zorgt. Ook bieden we interessante groepskortingen en kunnen zorginstellingen en zakelijke klanten op rekening bestellen. Naast onze lage prijzen bieden we ook leuke extra's aan zoals het toevoegen van gratis stickers.

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar en denkt graag met je mee. Bekijk ons hele assortiment eens op onze website en stuur een mailtje met de wensen voor een product/pakket, het aantal en eventuele gravure of opdruk naar [email protected] en we bieden graag vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog geen idee wat een leuk cadeautje voor verpleegkundigen of verzorgenden zou zijn? Uiteraard kunnen wij aan de hand van de wensen ook met je meedenken om het best passende product of set te kiezen. Natuurlijk geheel vrijblijvend!